PartijvdSport

Voor een gezonder, fitter en vitaler Nederland

Samenvatting partijprogramma 2023

De PartijvdSport is een Nederlandse politieke partij die zich specifiek richt op de bevordering van sport, gezondheid en een gezonde levensstijl. De partij is landelijk actief. De partijvoorzitter is Maurice Ambaum, en Anne Marie van Duivenboden is de lijsttrekker. [bron]

PartijvdSport is de nieuwe landelijke politieke partij die het belang van sport, bewegen en gezonde leefstijl voor alle Nederlanders en een gezonde samenleving als uitgangspunt neemt.

De partij wil bouwen aan een gezondere samenleving, met als kernpunten gezonder eten, voldoende en verantwoord sporten en bewegen, stoppen met roken, goed slapen en voldoende ontspanning. De partij wil dit verwezenlijken door onder andere het zorgstelsel meer in te richten op preventie, een gezonde levensstijl maatschappijbreed te bemoedigen en vergemakkelijken, en extra investeringen in de sport.

 

Verkiezingen101 vat partijprogramma’s samen zodat de lezer zonder lange leestijd toch een goed beeld krijgt van de verschillende politieke programma’s. Wij hebben ervoor gekozen om partijprogramma’s die minder dan 2500 woorden bevatten niet samen te vatten, omdat kortere programma’s al beknopte informatie bevatten.

Je vindt het volledige partijprogramma hier.

1000 pagina's samenvatten kost tijd en geld. En om onafhankelijk te zijn plaatsen we geen reclame. Donaties zijn daarom belangrijk voor ons.

Samengevat: wil je ons steunen met een donatie?